Vas zanima kakšna bo ponudba v restavraciji Mandala?

Restavracija Mandala odpira svoja vrata 11. septembra 2019.

V restavraciji bomo poleg čudovitega energetskega ambienta primarmno poskrbeli, da bodo brbončice naših gostov uživale v zdravih in svežih jedeh z dovršenimi okusi. Hrana je prava paša za oči prav tako pa tudi za naše želodčke. Restavracija bo temeljila na veganski kulinariki s pridihom naravnih in lokalnih surovin.

V veliki meri, kolikor bo to le mogoče, pa se bomo izogibali jedem, ki vsebujejo gluten.

#Še bolj tekoče lahko spremljate in komentirate nastanek nove restavracije na FB-ju.

Kot rečeno, smo tokrat res poskrbeli, da je ambient prava oaza miru in dobrega počutja, saj je energetsko poln in blagodejno vpliva na naše razpoloženje. Veliko podporo ambientu nudijo tudi zelo pazljivo izbrani svetlobni efekti, v različnih barvah in pa svetlobo, ki jo lahko reguliramo glede na potrebe dogodkov v sami restavraciji.

V prvi fazi bomo pokrili čas kosil s samopostrežnim sistemom saj je to najhitrejši način, da hrano zaužijete že v samo 5 minutah od vstopa v samopostrežni del. Restavracija bo odprta od ponedeljka do petka med 10.00 in 17.00 uro, sobote, nedelje in praznike pa bomo v prvi fazi zaprti.

V drugi fazi, planiramo tako imenovani a’la carde med 17.00 in 21.00 uro, organizirali bomo tematske in potopisne večere, rezervacije za zaklučene družbe, poroke, obletnice, slavja, praznovanja … O tem malo več, ko bo stvar zrela za to.

PONUDBA PIJAČ:

Naši gostje lahko uživajo v odličnih pijačah lastne proizvodnje in pa tudi drugih ponudnikov. NEKTAR NATRURA že pripravlja posebnen način samopostrežbe v 5 okusih. Tudi popularna KAMBUDŽA pijača ne bo manjkala, pa seveda naš hit MANGO LASI iz riževega mleka in LIMONADA z agavinega sirupa.

Za vse, ki si boste zaželeli odlično kavo bo na voljo tako brezkofeinska kot tudi tista prava v različnih verzijah, po vašem izboru. Imeli pa bomo tudi kvalitetno ponudbo čajev.

Posebna energetsko čista voda pa bo na voljo v Vita Juell vrču iz prav posebnega stekla, brez primesi svinca, ter palico z ayurvedskimi kristali, ki vodo enostavno obogatijo z energijo.

PONUDBA SLADIC:

Od malih presnih tortic različnih oblik in okusov, ki bodo potešile še tako zahtevne goste, do veganskih tortic s posebnimi sladili iz datljev, do sladic v lončku, posebnih tort na kos, in še veliko veliko drugih božanskih dobrot. Kuharji že snujejo recepte in smo tudi mi v pričakovanju!

Vse to boste lahko odnesli tudi s seboj v ekološki embalaži!

PONUDBA SOLATNEGA BARA:

Tokrat smo si zadali nalogo, da mora biti solatni bar še večji in še bolj pester. V ponudbi bo preko 20 različnih vrst solat, ki bodo lahko že kot samostojen obrok za vse ki prisegajo na obilje svežih vitaminov. Solatni bar pa bodo popestrili tudi dodatki kot so polivke, semena, olive, in drugi eksotični dodatki. 

PONUDBE IZ TOPLEGA BARA s kar 9 bazeni iz katerih si boste lahko postregli!

Tu smo ponudbo razdelili na dnevna kosila, jedi ki so sestavljene iz 4-5 jedi in bodo vsak dan druge, ter stalne ponudbe, katere jedi se bodo menjale sezonsko.

Na voljo bodo razne pastirske pite, jedi na žlico, lazanje, in še in še.

Vrhunec  toplega bara bodo delikatese in raznovrstne specialitete, shranjene v topli vitrini. Sem sodijo zelenjavni žepki iz pirine moke, zelenjavni ražnjiči, raznovrstni pollpetki, palačinke, falafli, …

Hrano iz solatnega in toplega bara si naložite na krožnik, na blagajn pa se stehta. Sladki bar, ter delikatese so vse na kos, juha na skodelico.

TOPLI BAR – PONUDBA JUH: 

Vsak dan bo na voljo dnevna juha, ki bo pika na ”I” pri kosilu. Poleg bodo na voljo tudi dodatki kot so, palačinke, tanki rezanci lastne proizvodnje in pa brezglutenske zlate kroglice. Že samo juha bo doživetje okusov!

 

POSEBNA PONUDBA:

Seveda smo ekipa Radha Govinda poznani po tem, da vse izdelujemo sami. Tako bo tudi v restavraciji Mandala na voljo linija odličnih testenin Radha Govinda, ter domača veganska majoneza Radha Govinda.

Za vse, ki bi se radi odlično počutili tudi izven naše restavracije pa bodo na voljo tudi lepo dizajnersko oblikovane majice s 7 mandalami in čakrami različnih velikosti.

Najmlajši se bodo doma lahko igrali s piuzlami  in pobarvankami podobe naše restavracije, mandal in čaker.

 

 

POZOR! POSEBNOST RESTAVRACIJE MANDALA:

 

Že ob samem začetku, ko smo delali idejni načrt restavracije Mandala smo se zavedali, da je potrebno upoštevati univerzalne zakone, ki delujejo na nas in okoli nas. Zato smo v prostor umestili VASTU PURUŠA YANTRO, ki širi pozitivno energijo po prostoru. 

 

Naredili 7 conski prostor s 7 čakrami in vsak gost si bo lahko izbral svoj najljubši kotiček v restavraciji Mandala, ali pa bo preprosto malo eksperimentiral.

 

Kdor si bo zaželel, bo lahko vzel košček te energije s seboj v svoj dom s tem,  ko bo pozvonil z zvončkom si zaželel željo in daroval nekaj latic cvetja YANTRI!

 

 

UGODNOST ZA ČLANE GOVINDA’S KLUBA:

V restavraciji Mandala bo možno koristiti tudi enotno Govinda’s klubsko kartico, ki jo lahko uporabljate v vseh naših treh enotah, Šiški, Btc-ju in Podhodu Ajdovščina.

Študentske bone pa planiramo s 1.1.2020.

 

SE VIDIMO NA OTVORITVI 11.9.2019!

Ponudbe je še veliko, zato pa naj bo za enkrat dovolj.

Upamo, da smo vam uspeli vsaj približno pričarati idejo kaj čaka vse, ki bodo prišli k nam.

Ekipa Restavracije Mandala (Radha Govinda).