Reportaža z otvoritve restavracije Mandala

Novo vegansko restavracijo Mandala je že prvi dan obiskalo preko 800 gostov. 

V sredo 11.9.2019 je v podhodu Aljdovščine v Ljubljani potekala otvoritev nove veganske restavracije Mandala.  To je že tretja restavracija Radhe Govinda, poleg restavracije v Šiški in odrte stojnice v BTC-ju, poleg tržnice. Naš vodja restavracije Mitja Bitenc je slavnostno odprl restavracijo s piskom v morsko školjko. Ob tem dogodku smo se odločili, da vse nove goste obdarimo s prigrizkom dobrodošlice.

Poglejte si reportažo in fotografije z otvoritve. In seveda vabljeni, da nas obiščete tudi vi. 

#Še bolj tekoče lahko spremljate dogodke restavracije in dnevno ponudbo jedi na Facebooku.

Mitja Bitenc in lastnik naše restavracije Mandala je eno minuto pred 12. uro slavnostno zapiskal v morsko školjko. S tem je odprl vrata nove veganske restavracije v podhodu Ajdovščina v Ljubljani.

Pred tem so se glavni kuhar restavracije in celotna ekipa temeljito pripravljali za otvoritev, že od zgodnjih jutranjih ur. Gosti in gostje pa so se počasi zbirali v atriju podhoda. 

POZDRAVNI NAGOVOR:

Mitja in Uroš sta pozdravila prve goste. 

PRIGRIZEK DOBRODOŠLICE:

Prvi gostje so se začeli zbirati že pred 12. uro. Po otvoritvi se je število gostov začelo povečevati. Okušali so prigrizek dobrodošlice v atriju restavracije.

SAMOPOSTREŽNI PULT SE JE PRVIČ ODPRL:

Večina jih je tudi prvič jedla v novi restavraciji. Postregli smo več kot 30 raznovrstnih veganskih jedi. 

RESTAVRACIJA JE ZAŽIVELA

Gostje so si lahko prvič ogledali vseh 7. con v restavraciji in se po želji posedli za mize. Prvič so lahko uživali v okusih nove restavracije.

Vabljeni tudi vi!

Ekipa restavracije Mandala (by Radha Govinda)